Zuii Organic Emerald Mascara

En ole testannut kovin montaa ripsiväriä luonnonkosmetiikan puolelta, joten en ole ekspertti asiassa, mutta halusin kuitenkin jakaa kokemukseni Zuiin ripsiväristä. Olen saanut sellaisen käsityksen, ettei luonnonkosmetiikan ripsivärit ole kummoisia ja pakko myöntää, että myös oma kokemukseni on sama.

Testasin aikaisemmin Zuiin Volume ripsivärin, mutta sen koostumus ja iso harja eivät pelanneet kanssani yhteistyötä. Tai no, se oli ihan ok, mutta ei ylitä uutiskynnystä, hah.

Tämä ripsiväri, ja sen pieni tarkka harja tosin teki pienen vaikutuksen. Tällä kun saa kivasti pituutta ja erottelevuutta. Luonnolliset, kauniit ripset. Vihreä väri maskarassa tekee vielä hauskan lisän ripsiin, vaikka sitä ei monessa valossa erotakaan.

Tätä voi kerrostaa, mutta itse en osannut, tai koin että jos tätä liikaa kerrosti, muuttui ripset paakkuisiksi. Parhaiten tämä siis toimii luonnolliseen lookiin.

Niin ja parasta tässä on se, että tämä lienee hieman turvallisempi vaihtoehto silmille, sen sisältämien kasviöljyjen ja -uutteiden vuoksi. (Nimimerkillä aina ripsiväriä silmässä, vähintään siinä vaiheessa, kun pesen meikit pois..)

Asteikolla (1-5): ♥♥

Zuiin ripsivärit maksavat n. 24€ ja niitä saa eri väreissä, myös mustana. Huomasin juuri, että ripsivärit ovat -50%, kun ostat jonkun toisen tuotteen. Nettisivuille tästä.

Tämän ripsivärin sain jouluna blogipostausta varten.

Share:

Leave a Reply