Testasin aikaisemmin Zuiin Volume ripsivärin, mutta sen koostumus ja iso harja eivät pelanneet kanssani yhteistyötä. Tai no, sekin oli aika hyvä, mutta tämä vegaaninen ripsiväri toimi itselle vielä paremmin.

Zuii Organic Vegan Flora Mascara

Tämä ripsiväri, ja sen pieni tarkka harja teki pienen vaikutuksen. Tällä kun saa kivasti pituutta ja erottelevuutta. Luonnolliset, kauniit ripset. Vihreä väri maskarassa tekee vielä hauskan lisän ripsiin, vaikka sitä ei monessa valossa erotakaan.

Tätä voi kerrostaa, mutta itse en osannut, tai koin että jos tätä liikaa kerrosti, muuttui ripset paakkuisiksi. Parhaiten tämä siis toimii luonnolliseen lookiin.

Niin ja parasta tässä on se, että tämä lienee hieman turvallisempi vaihtoehto silmille, sen sisältämien kasviöljyjen ja -uutteiden vuoksi. Nimimerkillä aina ripsiväriä silmässä, vähintään siinä vaiheessa, kun pesen meikit pois.

Zuiin ripsivärit maksavat n. 24€ ja niitä saa eri väreissä, myös mustana.

Zuii ORganic Emerald mascara review


Kuvan meikki toteutettu kokonaan Zuiin meikeillä: Zuiin meikkipohja, Peach poskipuna, Sheer Peach huulipuna, Taupe kulmakynä ja Starr luomiväripaletti luomilla. Voit ostaa Zuiin meikkejä esimerkiksi Jolielta täältä*. Lisäksi niitä myy Sokos ja Ruohonjuuri.

*mainoslinkki