Christmas Beauty Calendar giveaway

Giveaway present was gifted to me / *adlink

Ho ho ho! I’m currently buried somewhere between moving boxes, but that doesn’t mean I don’t have Christmas spirit. I’m probably listening to Christmas carols while packing, cleaning and organizing my life. I think it’s lovely to move and get to do it just before Christmas. I have not only one, but two balconies I’m gonna transform into Winter Wonderlands. Though don’t hold me accountable if that doesn’t happen and there are two sad Christmas lights hanging lazily in those balconies. Moving can be tiring!

Nevertheless, I wanted to give you an early Christmas present and it is this: *24 days of beauty advent calendar from Kicks. The calendar contains products from KICKS, MON/SUN, SKIN TREAT and BUDGIE. I happen to have a few products from those brands and I can honestly say this calendar contains some pretty good stuff.

I hope you’re as excited about this as I am!

In the photos you’ll see some of my favorite products from these brands.
*KICKS Satin Lipstick / *KICKS Liquid Eyeshadow / *Skin Treat Dryness Repair All-In-One Cream / *Skin Treat Intense Care Body Souffle

How to participate to win?

 • Comment this post by giving me some feedback about my blog. It can be anything that comes to your mind: maybe you liked or disliked some post I wrote before? Maybe you’ve learned some new makeup trick thanks to a tutorial I did? Is there some particular content you would like to read about? Good, bad, I’ll take anything. As long as the critism is constructive, obviously. If this is your first time here, that’s fine too. In that case I would appreciate if you would still come up with something to comment!
 • Make sure to leave your email in the box so I can contact you.

Giveaway ends 27.11.19, so I can try and get the present to you for Christmas. I will choose and contact the winner personally. I will post it to Finland only. But don’t worry, I’m gonna host an international giveaway on my Instagram soon! Come follow me at @charlottaeve – I post new beauty and lifestyle content daily.

If you don’t want to risk it, *this calendar is still available for sale. You can also check out other beauty advent calendars here! Some of them are already sold out, but most you can still get.

Good luck!

Share:
Pin Share

74 Comments

 1. Santtu
  2019-11-13

  Curly girl jutut ovat jääneet mieleen ja tämä sinun blogisi oli itse asiassa eka paikka, jossa törmäsin kyseiseen metodiin. Harmi vaan ettei omalle kiharalle tukalle kuitenkaan sopinut

  Reply
 2. Minttu
  2019-11-13

  Upea kalenteri! Olen saanut blogistasi apua etenkin silmämeikkien tekoon ja vinkkejä uutuustuotteista 🙂 Jatka samaan malliin!

  Reply
 3. Nelliina
  2019-11-13

  Meikkivinkit silmälasien käyttäjille- postaus oli tosi hyvä ja tarpeellinen. Kiitos :)! Mukaan kivaan arvontaan.

  Reply
  1. Henna Salonen
   2019-11-13

   Teet todella mielenkiintoista ja ihanan aitoa sisältöä ❤️ Kiva että on välillä muutakin kuin vain kauneussisältöä, kuten esimerkiksi viimevuotinen postaus botoxista bruksismin hoidossa

   Reply
 4. Charming Nails
  2019-11-13

  Itse tykkään kaikista meikkijutuista, silmämeikeistä etenkin 😉

  Reply
 5. Kukka
  2019-11-13

  Meikkimuutospostaukset on musta tosi kivoja! Oon niihin kiinnittänyt erityisen paljon huomiota, koska en muista muissa blogeissa liiemmin nähneen sellaisia.

  Sulla on blogissa myös tosi hyvät ja selkeät kuvat sekä kieliasu on priimaa! Nää on sellaisia, joita arvostan paljon blogeissa!

  Iloista joulunodotusta!

  Reply
 6. Ihana palkinto! Olisipa kiva voittaa kalenteri ilahduttamaan joulua <3

  Sinun blogiasi on ollut ilo lukea. Erityisesti pidän rehellisestä asenteestasi ja upeista meikkilook kuvista! Jatka samaan malliin ja tuota oman näköistäsi sisältöä 🙂

  Reply
 7. Inka
  2019-11-13

  Easy skull teeth makeup tutoria oli paras! Olen aina ihaillut kyseistä lookia ja nyt onnistuin siinä itsekin :). Tykkään muutenkin hyvin havainnolistetuista tutoriaaleistasi.

  Reply
 8. Tiina-K
  2019-11-13

  Pidän monipuolisesta sisällöstä kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyen- on aina yhtä kiva saada uusia vinkkejä ja ideoita! 🙂 Tutorialit on tosi hyviä ja niiden avulla on helppo itsekin kokeilla meikkaillessaan jotain uutta.

  Ihanaa joulun odotusta!

  Reply
 9. Sandi Österlund
  2019-11-13

  Mukavalta näyttää nuo muuttopuuhat, olisi kiva nähdä minkälaiseksi aiot sisustella, blogi on uusi tuttavuus minulle ja olen mukana upeassa jouluarvonnassa, kosmetiikan joulukalenteri olisi mieluinen joulupaketti:)

  Reply
 10. Greta
  2019-11-13

  Rehellinen.

  Reply
 11. Petra
  2019-11-13

  Ihana arvonta! Ja onnea uuteen kotiin 🙂 Viime aikoina olen lukenut varsinkin kaikki juttusi oman värin takaisin kasvattamisesta sekä kiharien hiusten hoidosta, hyviä vinkkejä on tullut kun itsellä oman värin kasvatus menossa, 7kk nyt värjäämättä ja välillä on kyllä huonoja hiuspäiviä enkä malttaisi odottaa että tämä välivaihe olisi ohi. Vaukuttaa, että meillä on aika samanväriset ja muutenkin samanlaiset hiukset, joten postauksista on ollut apua tukkakriiseihin

  Reply
 12. Riikka K
  2019-11-13

  Itselleni on ollut eniten iloa ja hyötyä aknea käsittelevistä postauksista. Erityisesti on kiinnostanut hoitokokeiluista kuuleminen ja meikkituotteet akneiholle. Kiitos, että olet näistä aiheista postannut !

  Reply
 13. Petra Tikkala
  2019-11-13

  Virkistävä ja just täysin Charlotan näköinen blogi!! <3

  Reply
 14. Marsapa
  2019-11-13

  Aina eksyn lukemaan, kun uusi postaus näkyy, sisältö on monipuolista ja kiinnostavaa! Sopivan pituiset tekstit ja laadukkaat kuvat 🙂

  Reply
 15. Heme
  2019-11-13

  Saan paljon hyviä vinkkejä itselle niin ihonhoidosta kuin meikkaamisesta blogin ja instagramin kautta

  Reply
 16. Cindy
  2019-11-13

  Onnea uuteen kotiin! Itselläni toivon mukaan sama juttu tulossa ensi vuonna, eli toivottavasti ostan oman talon!
  Harvemmin luen blogeja, mutta sun blogi jaksaa aina kiinnostaa. Seuraan myös sun instavideoita joka päivä.
  Meikki-asiat ovat toki kiinnostavia, ja annat tosi hyviä vinkkejä, mutta myös sun postaukset ahdistuksesta ovat minulle, ja varmaan monelle muulle, olleet tosi tärkeitä. Samaistun, sillä itselläni on keskivaikea paniikkihäiriö.
  Hyvää joulunodotusta sulle ja tsemppiä muuttoon!

  Reply
 17. Pipsa possu
  2019-11-13

  Blogisin on mielenkiintoinen ja viihdyttävä. Lisäksi olet hurjan kaunis nainen 🙂
  Mukana arvonnassa!

  Reply
 18. MarjaKoo
  2019-11-14

  Todella hyvän vinkin sain täältä DMK entsyymihoidosta! Jotain aivan uutta ja erilaista.

  Reply
 19. Kaitlin
  2019-11-14

  Meikkitutorialit ja niiden antama inspiraatio on aina kivaa 🙂 Ja itsekin iho-ongelmien kanssa kamppailleena on ollut mielenkiintoista seurata sun paranemista ja vinkkejä mitkä on auttaneet aknen nujerrukseen. Tsemppiä muuttoon! 🙂

  Reply
 20. Adele
  2019-11-14

  Blogisi on ihan mun lemppari! Luen jokaisen postauksen vaikken aina kommentoikaan <3

  Reply
 21. Valeriya
  2019-11-14

  I really love your pictures with unblurred acne scars plus glowy makeup that is not meant to “mask imperfections” but help you enjoy it. Helps me feel more confident too!

  Reply
 22. klaara
  2019-11-14

  Tykkäsin erityisen paljon kirjoituksestasi DMK:n kasvohoidosta, Kirjoitit niin yksityiskohtaisesti että se sai minut kiinnostumaan tästä hoidosta.
  Mukana ihanassa arvonnassa.

  Reply
 23. Jonnastiina
  2019-11-14

  Kaikki uutuus tuotteiden esittelyt kiinnostavat aina.
  Halpa vs kalliin tuotteen vertailut on mielenkiintoisia.
  Tämä kalenteri vaikuttaa kyllä mahtavalta!

  Reply
 24. Eve_
  2019-11-14

  Tykkään blogissasi eniten laadukkaista kuvista ja olen saanut myös meikkaukseen inspiraatiota! 🙂

  Reply
 25. Hannnna
  2019-11-14

  Ekologisuus kiinnostaa aina 🙂

  Reply
 26. TH
  2019-11-15

  Monipuolinen ja syvällisiäkin asioita rehellisesti kuvaava blogi, josta saa paljon vinkkejä kauneuteen liittyvistä asioista.

  Reply
 27. Miia
  2019-11-15

  Ehkä ensimmäisenä tulee mieleen, että blogissa on kiva tunnelma ja se on helppolukuinen 🙂

  Reply
 28. Supreme
  2019-11-15

  Hyviä ammattimaisia vinkkejä eri tuotteista 🙂

  Reply
 29. Helmityttö
  2019-11-16

  Tuotetestauksista saan hyviä vinkkejä 🙂

  Reply
 30. Liisa K
  2019-11-16

  Meikkiblogien selailu on lempi puuhaa, ja ihanaa että sinulla on näin laajasti erilaisia postauksia!

  Reply
 31. Elisa
  2019-11-16

  Tykkään kun blogissasi on monipuolisesti sisältöä ja myös luonnonkosmetiikkaa vilahtaa blogissasi hyvissä määrin.

  Reply
 32. Katja
  2019-11-17

  Oli todella kiva lukea luonnonkiharalle hiukselle sopivasta pyyhkeestä. Olisi kiva jos tekisit jotain kuukausi haasteita.

  Reply
 33. JennaO
  2019-11-18

  Kaipaan vinkkejä helppoihin meikkeihin ja vinkkejä läikikkään ihon meikkaukseen tasaisemmaksi. Kaikki meikkipostaukset on kyllä mulle lähellä sydäntä <3

  Reply
 34. Laura S
  2019-11-18

  Moikka Charlotta! Tykkään sun blogissa siitä, että käsittelet kauneutta hyvin luonnollisesta ja armollisesta näkökulmasta. Täällä en ole onnekseni törmännyt ripsienpidennyshässäköihin, kaiken maailman fillereihin ja rajuihin muodonmuutoksiin. Kyllästyttää lukea some-juttuja, joissa yhtäältä kannustetaan hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, vaikka samalla muokataan omaa ulkonäköä mm. pistoksilla ja implanteilla vähän sieltä ja täältä. Kiitos siis luonnollisuudesta ja aitoudesta. Onnea sulle uuteen kotiin. Mukana arvonnassa. 😉

  Reply
 35. Elina
  2019-11-18

  Olen löytänyt blogisi melko vasta ja täytyy sanoa, että on kyllä ollut ihana löytö! 🙂 Nyt jo olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja tietoakin esimerkiksi ihonhoidosta. Sopivan pituiset ja sisällöltään mielekkäät tekstit.
  Iloista joulunodotusta!

  Reply
 36. Krista Hytönen
  2019-11-19

  Ihana blogi, lukenu aina tekstit ❣️

  Reply
 37. Alisa
  2019-11-19

  Todella selkeän ja mielenkiintoisen oloinen blogi! 🙂 tosi kiva mun mielestä että kirjotat englanniksi

  Reply
 38. Ellen
  2019-11-19

  Ihanan näköinen joulukalenteri! Olisi ihana virittäytyä joulutunnelmaan kalenterin kanssa.

  Sinun blogisi ulkoasu on tyylikäs ja raikas. Sivuilla on myös helppo liikkua.

  Reply
 39. Nea
  2019-11-19

  Tykkään paljon sun aiheista ja tutoriaalit on kivoja! ☺️

  kookos2000@hotmail.com

  Reply
 40. Sara
  2019-11-19

  Olen saanut uutta innostusta muokkaamiseen ja hyviä tipsejä pikkujoulumeikkiin

  Reply
 41. Maijai
  2019-11-19

  Uusia ideoita arki- ja juhlameikkiin.

  Reply
 42. Henna Pitkänen
  2019-11-19

  Olen tykännyt paljon silmämeikki kuvista! Ovat olleet hyödyksi näille ihanille raskaille luomille 🙂 yksi mitä aina silti kaipaan on silmälasimeikki kuvia, ideoita, vinkkejä ja vain silmiin keskittyneitä.

  Reply
 43. Sanna
  2019-11-19

  Selkeä ja fresh! 🙂 Sun blogi on ainoa kauneusblogi, tai no oikeastaan ainoa blogi ylipäänsä, jolle epäsäännöllisen säännöllisesti eksyn Hiusjutuista oon saanut paljon hyviä vinkkejä oman tukan hoitoon, kiitos!

  Reply
  1. Jenna
   2019-11-20

   Moikka! Olen pitkään seuraillut blogiasi ja olet insporoinut minua meikkaamisen maailmaan tutoriaaleillasi! En ole koskaan aikaisemmin kova meikkaamaan, johtuen juuri ideoiden puutteesta, mutta olet antanut minule valtavasti inspiraatiota! Kiitos sinulle siitä ja mahtavaa loppuvuotta!

   Reply
 44. Venla
  2019-11-19

  Tosi kiva blogi! Kaikenlaiset meikkivinkit ja ohjeet ovat olleet hyödyllisiä! Erityisesti olen pitänyt meikkausohjeista silmälasien käyttäjille. Myös luomiväriohje, jossa on ohje kohta kohdalta on ollut tarpeellinen! Postaukset ovat antaneet mulle inspiraatioo ja innostanut meikkaamaan entistä enemmän! 🙂

  Reply
 45. ssaanaemilia
  2019-11-19

  Todella ihana postaus! Harvemmin tulee kommentoitua kuinka mukavia postauksesi ovat!❤️ Kuviesi laatu on aina niin hyvää ja kirjoitustapasi mukava!

  Reply
 46. Veera
  2019-11-19

  Ekaa kertaa vierailen blogissasi! Mutta tykkään tosi paljon sen ulkoasusta, pitääkin lueskella postauksia tarkemmin

  Reply
 47. Karla
  2019-11-20

  Huomaa, että panostat paljon siihen mitä teet ja se todella myös näkyy sun sisällössä! ❤️

  Reply
 48. Julia
  2019-11-20

  Tää joulukalenteri on esteettisesti aivan huippu ihana! Sun blogissa oon ihastunut varsinkin step by step meikkitutoriaaleihin, joista monet ovat inspiroineet ja auttaneet mua. Tulevaisuudessa haluaisin nähdä blackfriday tärppejä. ☺️

  Reply
 49. Laura
  2019-11-20

  Ensimmäisen kerran taisin päätyä blogiin Curly Girl -metodiin liittyen. Ihanasti laidasta laitaan aiheita, vinkkejä ja hyviä meikkitutoriaaleja. Tykkään myös käytännöllisistä ja rehellisistä ihonhoitoon liittyvistä postauksista ja tuotevinkeistä.

  Reply
 50. Jenni
  2019-11-20

  Luonnonkiharat hiukset omistavana erityisesti curly girl -jutut ovat olleet hyödyllisiä ja meikkivinkit ovat myös olleet hyödyllisiä 🙂

  Reply
 51. Kiia
  2019-11-20

  Pidän etenkin silmämeikkien ohjeista ja etenkin siitä, kuinka tarkkoja ja selkeitä kuvat ovat.

  Reply
 52. Eija
  2019-11-20

  Vinkit ja tuotetestaukset kiinnostaa.

  Reply
 53. Miissu
  2019-11-20

  Tykkään! Hyviä meikkivinkkejä ja rehellistä teksiä:)

  Reply
 54. Jonna Lamberg
  2019-11-20

  Mahtavaa, että teet erilaisia silmämeikki ohjeita erimuotoisille silmille . Monesti törmää ohjeisiin missä ei oteta erilaisia silmäluomen muotoja huomioon. Muutenkin tykkään meikkityylistäsi ja oot super kaunis

  Reply
 55. Tulitikkutyttö
  2019-11-21

  Meikkivinkit erilaisille silmille ovat mielenkiintoisia. 🙂

  Reply
 56. Kati
  2019-11-21

  Eksyin vasta blogiisi kun googlettelin kosmetiikkajoulukalentereita! Pidän meikkivinkeistä (erityisesti silmämeikki) sekä ihonhoitoon liittyvistä asioista. 🙂

  Reply
 57. Tiia
  2019-11-22

  Erityisesti tykkään sun blogin ja Instan visuaalisuudesta ja yhteneväisyydestä. Sulla on myös hyvä energia, joka tarttuu

  Reply
 58. Nina
  2019-11-22

  Täytyy sanoa, että ei tule yleensä blogeja seurailtua tai luettua, mutta sun blogi on vaan niin ihana, että menee yötkin lukiessa! (Kouluhommat eikä silmäpussit kiitä, haha :D) Itse oon aina silmämeikkien kanssa taistellut, koska mikään ei näytä hyvältä, mutta sun vinkeistä on ollu tosi paljon apua ja inspiroineet minuakin kokeilemaan rohkeasti! Vaikutat muutenkin todella ihanalta ihmiseltä, kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

  Reply
 59. Suvili
  2019-11-22

  Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi, joten ihan hirveästi en pysty vielä antamaan palautetta. Sisältö vaikuttaa kuitenkin lyhyen selailun perusteella tosi monipuoliselta ja vaihtelevalta ja samalla tavalla kannattaa varmasti jatkaa

  Reply
 60. Riikkis
  2019-11-22

  Jee, no ensikskin: sulla on kiva ote elämästä ja kirjoitat niin sulavasanaisesti, että sun juttuja lukee mielellään.
  Toisekseen osaat hyvin olla ajantasalla ja ottaa esille just ne aallonharjalla olevat jutut, kuten vaikka curly girl, Halloween meikki tai botox-pistokset.
  Kolmanneksi pidän erityisesti sun tutoriaaleista. Ne on just sellaisia että sitten kun oma tytär alkaa meikata ja äitin pitäisi olla ajantasalla ja osata opastaa (ettei tule vain mustaa kajalia ja kakkumaskaraa), niin How to-opasteet käyttöön sun blogista ja kokeilemaan vaikka yhdessä!

  Meikkijoulukalenteri tulisi meidän perheessä erityisesti tälle imetysmaratoneissa painivalle 9kk ikäisen vauvan äitille (joka yrittää joka päivä ainakin harjata hiukset, heh), mutta myös perheen 8-vuotiaan tyttären ihasteltavaksi!

  Reply
 61. ViiviK
  2019-11-23

  Kadotin blogisi joksikin aikaa, mutta nyt oli ihanaa löytää tänne uudestaan! Tykkään tuote testauksista ja arvioista eniten 🙂

  Reply
 62. Salli
  2019-11-24

  Silmämeikki postaukset kiinnostaa.onnea muuttopuuhiin

  Reply
 63. Zeze
  2019-11-24

  Blogisi on mielenkiintoinen

  Reply
 64. Maija
  2019-11-24

  Ihanan inspiroivia postauksia. Olen ensimmäistä kertaa blogissasi, ja selailin mielenkiinnolla.

  Reply
 65. anna s.
  2019-11-25

  Kaikki meikkivinkit ovat aina tervetulleita, näin joulua ennen olisi mukava saada vinkkejä pikkujoulumeikkiin 🙂

  Reply
 66. Mira
  2019-11-25

  Sun blogisi on ihanan inspiroiva ja visuaalisesti kaunis! Meikkivinkit on aina suosikkejani <3

  Reply
 67. Piia
  2019-11-26

  Yleensä kaikki silmämeikki postaukset kiinnostaa. Onnea muuttoon.

  Reply
 68. Teija
  2019-11-27

  Uutuustuotteita olet tuonut hyvin esille blogissasi. Kaipailisin vielä luonnonkosmetiikan puolelta enemmän postauksia niin uutuuksista kuin jo markkinoilla olevista tuotteista.
  Tulisi kyllä niin tarpeeseen tuo ihana kalenteri.

  Reply
 69. Pauliina
  2019-11-27

  Oon tykännyt sun blogissa erityisesti makeup monday postauksista, on ollut kiva nähdä sun tekemiä meikkejä eri ihmisillä! Lisäksi kaikki tutorialit on mielestäni olleet mielenkiintoisia (myös halloween meikit on ollut super hienoja!!). Oot myös taitava kirjoittaja, kuvat on hyvälaatuisia ja blogin ulkoasu tosi selkeä, mikä tekee blogin lukemisesta miellyttävää ja helppoa.
  On hienoa, miten rohkeesti oot kirjottanut tänne myös henkilökohtasemmista ja vaikeammista asioista. Harva uskaltaa näyttää akneihoaan pahimmillaan tai kertoa masennuksesta niin avoimesti. Niistä postauksista on varmasti ollut apua ja tukea monille<3
  Jatkossa olisi kiva nähdä noita makeup monday postauksia enemmänkin! Lisäksi kannustan jatkamaan videoiden tekemistä. Niitä on kiva katsoa, oli ne sitten blogissa tai instagramin puolella 🙂

  Reply
 70. hilkka
  2019-11-27

  Sinun blogistasi saa hyviä uusia vinkkejä 🙂

  Reply
 71. MinnaL
  2019-11-27

  Meikkivinkeistä tykkään kyllä aina 🙂

  Reply
 72. Xoxo
  2019-11-27

  Tää on kyllä lemppari! Teet aitoa ja kiinnostavaa sisältöä ja on ihanaa, että blogissa näkyy oma persoona, tyyli ja alan asiantuntijuus. Upeita meikkejä ja selkeitä &helposti seurattavia tutorialeja. Tekstit, kuvat ja visuaalisuus priimaaSomeaktiivisuudesta myös plussaa, kiva nähdä tiiviisti eri meikkejä ja meikkiuutuuksia yms instasta on myös helppo &nopea löytää uusien postausten pariin. Erityispeukut vielä Makeup Monday -postauksille! Niitä lisää

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top