Take me to church

P4030401

P4030402

P4030409

Another set of photos from Paris. We stopped in front of a church and my sister took some photos. The churches and buildings are so beautiful in Paris.

 

// Pariisissa oli paljon kirkkoja ja niistä jokainen näkemäni oli kaunis. Ihan niin kuin useat muutkin isommat rakennukset. Vanhimmalla siskollani riittää innostusta uskontoihin ja kirkkoihin, joten niitä tuli nähtyä senkin takia. Yhteen kirkkoon uskaltauduimme kaikki sisään. Siellä tuoksui vahvasti suitsuke ja se oli täynnä ihmisiä. Vaatteemme eivät ehkä olleet kovin kirkkoon sopivia ja kaiken lisäksi menimme kesken saarnan, joten lähdimme melko nopeasti pois. Jäin kuitenkin vielä kirkon eteen poseeramaan siskolle, kun inspiroiduin rakennuksen kivestä ja tekstuurista. Vastapäätä meitä istui vanhempi herrasmies, kenties koditon. Hän seurasi kuvauksiamme sivusta ja moikkasi vielä meidän lähdettyämme. Hän ei ainakaan tuominnut!

 

P4030398

Share:

Leave a Reply