Arabian nights

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I did my sister’s makeup some time ago. I wanted to use bright blue to really bring out the brown in her eyes. Blue goes well with gold so of course I added some gold shimmer to the makeup as well (doesn’t really show in the photo though). I also did a little cut crease in the outer edge of the eye. I think that turned out nice! I used Zuii Organic’s makeup powder to show my sister that it suits dry skin also.

Meikkasin vähän aikaa sitten siskon. Halusin korostaa silmien ruskeaa väriä, joten käytin ihanaa raikasta sinistä. Lisäsin meikkiin myös hieman kullanhohtoa, koska sininen ja kulta sopii toisilleen paremmin kuin hyvin. Tein silmien ulkonurkkaan tuollaisen cut creasen, mistä tuli oikein kiva! Meikkipohjaan käytin Zuiin meikkipuuteria näyttääkseni siskolle, että se sopii myös kuivalle iholle.

Mitä tykkäätte?

PRODUCTS

Stila Illuminate
Zuii Organic Makeup Powder in Creme
Benefit Hoola Bronzer
Jane Iredale Blush in Mystique*
Sleek Arabian Nights Palette

*gifted

Share:

Leave a Reply