Syksyinen silmämeikki

autumn inspired makeup

 

Syksy inspiroi monella tapaa. Pimeneviä ja kylmiä iltoja tasapainottavat syksyn juhlat, syntymäpäivät, Halloween ja lähestyvä joulu. Kuka muu on jo ostanut uusia kynttilöitä eikä malta odottaa ulkovalojen ripustamista?

 

Meikeissä vetävät puoleensa burgundy, lämpimät violetit värit sekä kultaiset sävyt ja glitter. Tässä syksyinen silmämeikkiohje, jossa käytin kahta Sleekin palettia: Vintage Romance ja All Night Long. Voit käyttää niitä luomivärejä, joita sinulta nyt sattuu löytymään. Käytin meikissä shimmerisiä sävyjä sekä liikkuvalla luomella että luomivaossa. Tykkään joskus tehdä näin – vaikka se onkin yleisten “ohjeiden” vastaisesti. Yleensähän mattaisilla sävyillä on hyvä varjostaa, mutta joskus meikki kaipaa enemmän hohdetta ja silloin ei säännöistä välitetä.

Syksyinen silmämeikki

autumn makeup tutorial

Yhdistin itse tämän silmämeikin luonnollisiin kiiltäviin huuliin. Kerro ihmeessä, jos koit ohjeen hyödyllisenä tai päädyit kokeilemaan lookkia!

 

 

sleek makeup i divine palettes

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top