Päiväni Prinsessana

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEn koskaan tanssinut Wanhoja, mutta jos olisin tanssinut, olisin varmaan tehnyt jotain tämänsuuntaista meikilleni. Hiukset olisin kihartanut, varmaan käynyt kampaajalla jopa. Mekko olisi A-mallinen prinsessamekko, kimaltavine yksityiskohtineen. Olisin jännittänyt tansseja hirmuisesti ja ottanut miljoona kuvaa prinsessakavereiden kanssa.

Viime perjantaina lukiolaiset tanssivat jälleen wanhoja ja ehkä alitajuntaisesti otin tämän teeman meikkiini. Violettia, helmiäistä, kimaltavaa ja pinkkiä. Kotoa lähtiessä tuntui, että huulet olivat liikaa ja viimeisessä kuvassa näkyykin lopullinen päivän look.

Silmämeikin pohjan tein testiin saamallani nestemäisellä luomivärillä. Sen lila, hohtava sävy tekivät silmämeikin. Sen päälle ladotut luomivärit tulivat tosissaan oikeuksiinsa ja silmämeikistä tuli kolmiulotteisempi. Viimeistelin lilan silmämeikin vielä violetilla rajauksella, mikä sekin on uusi (testiin saatu). Näistä kahdesta tuotteesta luultavasti vielä juttua myöhemmin! Mielestäni violetti rajaus piti silmämeikin raikkaana, vaikka ei musta rajauskaan olisi hassummalta näyttänyt.

Viimeisen silaukseen silmämeikkiin toi alaluomelle ja alaripsiin tuputeltu hopea kimalle.

Ehkä munkin prinsessapäivä tulee vielä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRODUCTS

Everyday Minerals Matte Base in Golden Ivory
Zuii Organic Makeup Powder in Creme
Benefit Hoola
Flormar Terracotta Blush-On 40 Shimmer Pink

Jane Iredale Eye Shere in Grey Silk*
Jane Iredale JellyJar Gel Eyeliner in Purple*
Urban Decay Vice4
Zuii Organic Shimmering powder in Blossom*
Zuii Organic Eyebrow Definer in Taupe*
Eylure Lashes in 107
NYX Jumbo Eye Pencil in Milk
Maxfactor Masterpiece Mascara (NordicFeel)

Rimmel The Only 1 Lipstick in Naughty Nude*
NYX Jumbo Eye Pencil in Milk
Clarins Colour Quench Lip Balm in 9

Share:

2 Replies to “Päiväni Prinsessana”

  1. Ihan SUPER KAUNIS <3 !!

    1. Charlotta Takkula says: Reply

      Kiitos ihana <3 !!

Leave a Reply