Paras hampaiden valkaisu Helsingissä – kokemukseni & tulokset

paras valkaisu hammaslääkärit helsinki

valkaisu kokemuksia helsinki

Yhteistyössä: Ebeling hammaslääkärit

Ammattilaisen tekemä hampaiden valkaisu on paras ja turvallisin tapa valkaista hampaat. Suosittelen lämpimästi Ebeling hammaslääkäreitä Helsingissä. Saat tasaisen tuloksen ja olet hyvissä käsissä. (Lisäpisteitä siitä, että saa maata valkaisun ajan tunnin tuolissa ja kuunnella hyvää musiikkia, mutta se voi olla myös ‘vain äiti juttu’.) Itse en ainakaan halua pelätä tuhoavani hammaskiillettäni väärillä tuotteilla tai tekniikalla, joten luotan hammaslääkäreihini myös tälläisessä esteettisissä asiassa.

Hampaiden valkaisu on luksusta, joka ei kuitenkaan ole niin kallista tai hankalaa, kun voisi luulla. Se ei myöskään ole vain julkkiksille. Se on jotain, joka tekee ison eron ulkonäköön, hymyyn ja itsevarmuuteen. Ja mielestäni sinä ansaitset sen.

hampaiden valkaisu kokemuksia

Paras hampaiden valkaisu – Ebeling hammaslääkärit Helsinki

Olen valkaissut hampaani Ebelingeillä kerran aikaisemmin, joten tiesin voivani luottaa heihin tässäkin asiassa. Tällä kertaa valkaisuprosessi oli kuitenkin hieman erilainen.

Hampaiden valkaisu tehdään puhtaille hampaille, joten hammaskivi ja plakki tulee poistaa ensin, mikäli niitä on hampaistossa. Hyvinvoiva pohja on tärkeä – myös esteettisiin toimenpiteisiin.

Ensin tehdään siis hammaskiven poisto ja siihen yhdistetty soodapuhdistus. Soodapuhdistus on henkilökohtainen suosikkini, koska se poistaa niin tehokkaasti värjäymiä. Sen jälkeen tuntuu aina siltä, kuin olisi jo tullut minivalkaisuoperaatiosta! Voi siis myös olla, ettei soodapuhdistuksen jälkeen kaipaakaan valkaisua.

before and after soda cleaning
Hammaskiven poisto ja soodapuhdistus Ebeling hammaslääkäreillä.

 

Tehokas hampaiden valkaisu – miten se tapahtuu?

Hammaskiven poiston jälkeen aloitetaan kotivalkaisu. Lue aikaisempi postaukseni valkaisulusikoista täältä. Käytin kotona valkaisulusikoita noin viikon ajan maksimoidakseni tuloksia. Ne ovat todella helppokäyttöiset, koska ne on tehty sopimaan juuri sinun suuhusi.

Kotivalkaisu itsessään jo vaalentaa hampaita (täältä voi kurkkia tuloksia neljän päivän käytön jälkeen), mutta se myös avaa hampaan mikroskooppisen pieniä huokosia, jolloin vastaanottovalkaisun valkaisuaine pääsee vaikuttamaan tehokkaammin. Näin saadaan kaikista parhain tulos.
Vastaanottovalkaisun jälkeen on vielä mahdollista jatkaa viikko kotivalkaisua, jos tulosta haluaa entisestään tehostaa.
Kotivalkaisu on loistava investointi, koska jatkossa kotivalkaisutuubi maksaa vain n. 20 euroa! Ne ovat siis helppo tapa ylläpitää edullisesti valkaisutulosta esimerkiksi muutaman kuukauden välein parina päivänä.

professional teeth whitening at home

Hampaiden valkaisu vastaanotolla

Ensin hampaani pestiin ja ikenet suojattiin huolellisesti.

Sitten valkaisuaine levitettiin hampaisiin 15 minuutiksi kerrallaan. Sitä sekoiteltiin sen ollessa hampaan päällä, jotta se pääsi vaikuttamaan vielä tehokkaammin. Tämä tehtiin kolme kertaa. Valkaisu on hyvä tehdä osissa, sillä suuhygienisti voi tarkkailla tulosta ja puuttua nopeasti mahdolliseen vihlontaan. Myöskin joskus tarvitaan vähemmän ja joskus enemmän aikaa – se on hyvin henkilökohtaista.

Koin itse vihlontaa ainoastaan valkaisun lopussa  – siis kirjaimellisesti juuri kun suuhygienisti otti aineen pois viimeisen kerran. Vihlonta loppui, kun hampaille levitettiin vihlontaa lievittävä geeli. Sain geelin kotiin ja käytin sitä illalla ja seuraavana päivänä. Vihlonta kesti itselläni oikeastaan vain illan, mutta lähti pois geelillä.

Tulokset – ennen & jälkeen

before after teeth whitening ebelingHampaani ennen mitään valkaisua – ja heti valkaisun jälkeen.

hampaiden valkaisu tulokset

Tulokset ovat upeat! Hampaani ovat luonnostaan aika vaaleat, mutta nyt ne ovat paljon kirkkaammat ja valkoisemmat. Suuhygienisti sanoi tuloksen olevan melko lailla niin hyvä kun se vaan voi olla, sillä tuossa kartalla olevat valkoisimmat esimerkit saadaan aikaan ainoastaan laminaateilla.

hampaiden valkaisu helsinki tulokset
Kaksi oikeanpuoleista väriä ovat hampaani ennen valkaisua (huomioi, että olin tehnyt kotivalkaisua viikon ajan!) – ja vasemmalla on valkaisun lopputulos.

Sain kotihoito-ohjeet paperilla kotiin ja ne ovat aika yksinkertaiset. Kahteen tuntiin ei saa syödä ja 48 tuntiin tulee välttää värjääviä asioita kuten kahvia, punajuurta ja suklaata.

Tunnustan kuitenkin, etten kyennyt välttämään kahvia niin kauaa. Joten join kahvia reilulla kauramaidolla, mutta käytin pilliä. Taapero kun ei tunne armoa aamulla ja kahvia on saatava.

ebeling hammaslääkärit valkaisu

Jos olet ikinä haaveillut valkoisemmista hampaista, kannustan ehdottomasti kokeilemaan! Mielestäni mikä tahansa omaan ulkonäköön tehty investointi on hyvin käytettyä valuuttaa, koska sinä saat nauttia tuloksista pitkään.

Sitä paitsi valkaisun ennen tehty hammaskiven poisto (mikäli se on tarpeen) on lisäksi satsaus terveyteen. Hammaskivi kun voi altistaa ientulehduksille ja paradontiitille. Sanoisin, että win-win!

Itse olen käyttänyt Ebeling hammaslääkäreiden palveluja tyytyväisenä jo vuosien ajan (myös yhteistyön ulkopuolella) ja luottanut heihin mm. viisaudenhampaiden poistossa ja tietysti botoxissa. 

Koodilla “Charlotta”, saat tarjouksena -30€ ensimmäisestä käynnistä Ebeling Hammaslääkäreillä kaikesta hoidosta. Aikoja pääset varaamaan täältä

hampaiden valkaisu paras ebeling hammaslääkärit

Share:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top