5 days of makeup: Raikkaita korallin sävyjä

five days of makeup charlotta eve

coral pink eyeshadow

fresh natural makeup

Yllätys – tämän päivän meikissä en koreilekaan itse. Sen sijaan jaan kuvia upeasta ystävästäni ja meikistä, jonka hänelle tein. Aina välillä pidämme Susannan kanssa kuvauspäiviä, jolloin minä teen hänen meikin ja hän tekee minulle kampauksen.

Raikas ja luonnollinen meikki korallin sävyillä

Susannan meikkiä on ihana tehdä, koska vaikka hän antaa yleisesti ideaa meikille, saan kuitenkin aika lailla vapaat kädet. Tällä kertaa tein raikkaan hehkuvan meikin, joka on myös aika hillitty. Meikki korostaa Susannan luonnollista kauneutta. Hänen upeaa ihoaa, suuria pyöreitä silmiä ja kauniita huulia. Puhumattakaan kulmakarvoista – minun ei tarvinnut kun vähän näyttää niille kulmakynää ja ne näyttivät täydellisiltä.

On muuten hassua, miten yleensä ystävät pyytävät meikissä luonnollisia ruskean sävyjä. Tässä meikissä luomilla on pinkkiä ja korallia – ja se näyttää yllättävän luonnolliselta, vai mitä? Värejä ei kannata pelätä. Etenkään pinkkiä. Se näyttää yllättävän kauniilta monen värisillä silmillä. Käytin myös korallisen pinkkejä sävyjä poskilla ja huulilla.


Meikki ja kuvat: minä 
Malli: Susanna / @healthyhairfinland

 

Tuotteet

Lily Lolo Mineral Foundation, Popcorn*
Maybelline Fit Me Concealer, 10*
Kiko Milano Blush, Gypsy Pink – limited edition –
Zuii Organic Flora Powder Glow Highlighter, Moon*

*mainoslinkki
Mitä pidätte meikistä?
Share:

Leave a Reply