5 days of makeup: meikki pr-tilaisuuteen

Tällä viikolla jaan viisi blogipostausta tavallisen kolmen sijaan. Viisi päivää, viisi postausta, viisi meikkiä.

five days of makeup pr event

pr event makeup

pr event makeup

Meikki pr-tilaisuuteen

Tämä oli meikkini pr-tilaisuutta varten. Tämä kyseenomainen pr-tilaisuus oli Medik8 -sarjan uuden r-retionate intense cream voiteen lanseerausjuhla. Voide sisältää retinolia (A-vitamiinia), mikä on yksi tehokkaimmista ainesosista ikääntymisen ehkäisyssä. Olen kuullut viime aikoina siitä niin paljon, että olen kyllä innoissani kokeilemassa voidetta. Varovasti tosin, sillä ihoni on vielä nuori ja aika herkkä. Voiteen aloittaminen täytyykin aloittaa kevyesti: ensin pari kertaa viikossa. Jos voisin pysäyttää ihoni ikääntymisen nyt ja tähän – no, olisihan se hienoa, vaikka rypyt elämästä kertovatkin. Saa nähdä!

Kuten yleensä pr-tilaisuuksissa, halusin näyttää edustavalta. Tämä tilaisuus oli vielä lisäksi cocktail,  joten meikin kanssa sai vähän leikkiä. Meikki oli kuitenkin tavallaan aika tavallinen – lämpimiä sävyjä luomilla ja roosan väriset huulet. Lisäsin kuitenkin luomille aavistuksen glitteriä tuodakseni siihen juhlavuutta ja panostin hiuksiin. Hiusten laitosta kuvasin muuten vähän videota Instagramin puolelle, joten jos se kiinnostaa, niin katsokaa profiilistani Highlight nimellä ‘Naturally Curly’.

Avaintuotteet

Käyttämäni glitteri oli NYXin Glitter Goals* nestemäinen luomiväri, johon olen ollut kovin ihastunut. Minulla on niitä kaksi sävyä. Koska glitter on nestemäisessä muodossa, on sen kanssa helppo työskennellä. Se ei sotke irtonaisen glitterin tavoin ja sitä voi käyttää tällä tavoin ihan vähän luomivärin päällä. Myös kerrostus onnistuu, jolloin glitteristä tulee vielä intensiivisempi. Glitterin alla pääluomivärinä toimi ihana Bobbi Brownin Luxe luomiväri* sävyssä Heat Ray. Se on mahdollisesti yksi kauneimmista  – ja niin arkeen kuin juhlaankin sopivista – sävyistä, jonka tiedän.

Meikkipohjassa oli samat vanhat tuotteet, jotka ovat näkyneet blogissakin miljoonaan kertaan. Lily Lolon mineraalipohja* vain on niin hyvä. Huulipuna* kuuluu myös suosikkeihini – ei ihme, että valitsin sen myös vuoden parhaaksi huulipunaksi.

bobbi brown luxe heat ray eyeshadow

Meikin tuotteet

*mainoslinkki
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top