5 days of makeup: Moon & Sun hohde

five days of makeup charlotta eve

zuii organic sun bronzer moon highlight

Sain vastikään Zuii Organicin uutuuksia testiin ja tämä meikki sai inspiraationsa niistä. Samalla meikki toimi treffilookkina, sillä Riston kanssa juhlimme ystävänpäivää vähän myöhässä. Meikistä tuli todella kuulas – kiitos uusien ja vanhojen Zuii tuotteiden.

Pohjameikin tein Zuiin meikkipuuterilla (en muistanutkaan kuinka kuulaalta se ihollani näyttää!) ja muutenkin kasvoilla oli Zuiin poskipuna, aurinkopuuteri ja hohdepuuteri. Aurinkopuuteri ja hohdepuuteri olivat ensitestissä – ja molemmat tuotteet osoittautuivat ihaniksi. Olen nyt käyttänyt niitä muutaman kerran ja voin jo kertoa lyhyesti arvioni.

Tuotteet saatu pr-näytteinä

zuii organic sun bronzer moon highlight

zuii organic sun bronzer moon highlight

Zuii Organic Sun Bronzer & Moon Highlight

The Sun bronzer* levittäytyy pehmeästi iholle ja tekee siitä kauniin päivettyneen, kuitenkin luonnollisen näköisesti. Sävy on todella lämmin ja parhaimmillaan lämpimillä tai neutraaleilla ihonsävyillä. Omalla iholla se ei ole liian oranssi, mutta varmasti vieläkin paremman näköinen, kun hieman rusketun. Aurinkopuuterissa on hohdetta, mutta aika maltillisesti.

Levitin aurinkipuuteria ohimoille, poskille, nenänpäähän ja leukaan. Se toimi myös kivasti luomivärinä.

 

The Moon highlight* on todella intensiivinen hohdepuuteri tai highlight, joka levittyy myös ihanasti iholle (kiitos Zuiin uniikin puuterikoostumuksen). Nimi Moon (eli kuu) on aika sopiva, sillä hehkun voi mahdollisesti nähdä kuuhun asti. Sävy on melko viileä, joten tämä on varmaan puolestaan parhaimmillaan viileillä ihonsävyillä. Toisaalta lämpimällä iholla ihan pieni määrä riittää ja tästä syystä hehkuefekti on esimerkiksi omalla ihollani aika loistava. Kun vertaan tätä Zuiin Shimmer Diamond Sparkle poskipuniin (jotka ovat käytännössä irtonaista kimalluspuuteria), tämä on mielestäni intensiivisempi.

Levitin highlightia poskipäille, nenänpäähän, amorinkaarelle, otsalle – ja vähän kaikkialle. Tätäkin laitoin myös luomille ja silmän sisänurkkaan.

zuii organic sun bronzer moon highlightzuii organic sun bronzer moon highlight

Meikin tuotteet

Zuii Organic Ultra Pressed Powder Foundation, Alabaster
Eylure lashes, 035

NYX Professional Makeup Lip Liner Pencil, Nectar

*mainoslinkki

Mitä pidätte tästä hehkuvasta meikistä?
Share:

Leave a Reply