Räväkkä keltainen

En tiedä olenko koskaan blogissa maininnut tätä, mutta minulla on kolme siskoa. Se on aika mahtavaa monestakin syystä, mutta sen kautta meidän ystäväpiirit ovat aika laajat. Toisin sanoen – siskojen ystävät ovat myös minulle ystäviä tai vähintään kavereita. Inka on yksi näistä ihanista ihmisistä, jonka kanssa on helppo olla ja joka hyväksyy sellaisena kuin on. Me olemme oikeastaan vähän niin kuin yö ja päivä monen asian suhteen, mutta ehkä se siinä onkin hienointa. Ihmisiä on niin paljon erilaisia ja se on rikkaus.

Tämä meikki toteutettiin aika nopealla aikataululla kaukana glamourista. Meikkipiste oli nimittäin kirjaston vessa. Valaistushan oli mitä mainioin vihreäkeltainen keinovalo, mutta aika hyvä tuli silti vaikka itse sanonkin. Raikas keltainen luomiväri saa Inkan siniset silmät loistamaan upeasti! Lisäksi oon erityisen ihastunut tuohon rusehtavaan huulikiiltoon ja poskipäiden kuultoon. Olin melkein unohtanut miten ihana IsaDoran contourpaletin highlight onkaan.

Inka oli menossa edustamaan Samulehden julkkareihin. Inka on vahvasti mukana lehden teossa, joten käykää ihmeessä tutustumassa ja tilaamassa lehti kotiin.

“Samu on uusi, kiinnostava ja kaunis lehti miessukupuolesta, sen merkityksestä, moninaisuudesta ja ilmenemismuodoista. Lisäksi lehti esittelee kiinnostavia tyyppejä ja uusia ajatuksia miessukupuolesta. Nyt jos koskaan on aika entistä voimakkaammin kyseenalaistaa perinteisiä sukupuolirooleja, jotka pahimmillaan vahingoittavat paitsi yhteiskuntaa, myös siinä eläviä ihmisiä. “

TUOTTEET

Benefit Porefessional Primer
Zuii Organic Pressed Makeup Powder in Alabaster*
Zuii Organic Loose Powder in Buff*
IsaDora FaceSculptor in Cool Pink*
NARS Orgasm Blush

UDPP
NYX Jumbo Eye Pencil in Milk
Morphe Eyeshadow in 08
Zuii Organic Eyepencil in Black
Zuii Organic Eyebrow Definer in Taupe

Jane Iredale Lipgloss in White Tea*

*Saatu

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top