Charlotta kuka?

  Sillä on ainakin blogi ja hyviä kauneusvinkkejä. Ja sukunimi, joka kuvastaa hyvin tukan tilannetta.

Mutta vastataakseni kysymykseen ja oikeastaan väistäen sen nerokkaasti – kerron teille 10 faktaa minusta.

charlotta eve blog
1. Liioittelen kaikkea aina vähän tai paljon. Yleensä liioittelun taso käy ilmi asiayhteydestä, mutta siitä ei mainita ainakaan minun osaltani (voitte siis olla kiitollisia, kun paljastin tämän teille näin heti alkuun). Jos minulle on käynyt jotain tavallista, mutta hauskaa – on se kertomuksen jälkeen valtavaa ja hulvatonta.

10 facts about me

2. Olen aamuvirkku. Herään aina kellon soidessa saman tien ylös aloittamaan päivän, enkä ole ikinä oikeastaan väsynyt. Aamut ovat ihania hetkiä ja ensimmäinen asia, mitä mahaan laitetaan on kahvi.charlotta eve finnish blogger

3. Pelkään ampiaisia ihan tajuttomasti. Niin paljon, että näen säännöllisesti painajaisia, joista lähes poikkeuksetta herään joko a.) huutaen tai b.) itkien. Kirjoitin myös ylä-asteella pelostani ampiaisiin kympin kirjoitelman, jonka äidinkielen opettaja luki ääneen luokalle. En tiedä miten se välttämättä liittyy asiaan, mutta ainakin pelko on ollut läsnä since 2007 ja siitä on seurannut hyvää koulussa.
charlotta blogger
4. Olen viides ja nuorin sisarus perheestäni. Minulla on isoveli ja kolme siskoa. Lisäksi minulla on pikkuveli isän puolelta, joka on muuten sairaan hauska tyyppi (ja sillä tavalla cool, että tuskin ikinä lukee mun blogia, mutta jos niin sattuisi käymään, niin terkkuja!). Siskot ja veli kouluttivat minusta ihan normaalin tyypin, mutta he silti kantavat harteillaan sitä taakkaa, että kaljaa en ole ikinä oppinut juomaan; “meidän moka, kouluttaminen jäi kesken”.
 blogger from finland
 5. Olen ollut 9-vuotiaasta saakka kasvissyöjä. Päätöksen tein ihan itse ja vieläkin nousee verenpaine, kun muistelen niitä satoja kysymyksiä, joihin pikkutyttönä jouduin vastaamaan. Terkkuja mm. terveydenhoitajalle, joka väitti murrosiän jättävän tulematta ja kasvun pysähtyvän, kun en saa proteiinia ja kaikkea muuta yksisarvisen hiukkasta, mitä on vaan lihassa. Murrosikä oli ihan yhtä vaikea kuin kaikilla muillakin teineillä, mutta kasvaminen sentään teki sen, että sai syödä herkkuja mahansa kyllyydestä.
 charlotta eve who
 6. Minulla on nimitraumoja. Lapsen suuhun vaikea nimi ja lisäksi R ja S vika tekivät sen, että pikkutyttönä olin monelle Tallotta. Kyllä kyyneleet karkasivat silmistä, kun yritin uudelle tarhantädille selittää nimeäni. “Mikäs sinun nimesi on?” “Tallotta..” “Ai Sara-Lotta?” “Ei! Ku Tallotta!”  Pahinta oli myös se, kun käytiin joku nimikierros. Vielä senkin jälkeen kun opin ärrän ja ässän takeltelin nimessäni, koska traumat olivat niin kovat. Nykyisin on hauskaa, kun lapset yrittävät sanoa nimeäni – hauskin tähän asti on “Crocodile”.
who is charlotta eve
 7. Oikeastaan nimestä voisi kirjoittaa vielä toisenkin pätkän, se kun on epäselvä monelle aikuisellekin. Nimeni ei ole Sarlotta, Carlotta, Zarlotta tai Charlotte. Sentään passissa nimi lukee oikein! Kirjoitan sen tähän kerran, niin voidaan yhdessä harjoitella: Charlotta. Tunnistan itseni myös Charkusta tai Ceestä. Voidaan olla kavereita nyt.
charlotta eve blog
8. Seuraa shokkipaljastus! Seurustelen kaksitoista vuotta vanhemman miehen kanssa. Ikäero näkyy meidän suhteessa lähinnä paperilla. En ikinä valinnut miestäni iän perusteella, vaan niin vain kävi. Me ollaan yhdessä ihan ällösöpöjä ja #couplegoals ja mitä näitä nyt on. Herkistyn heti, jos puhun jollekin meistä tai miehestäni, oon sillä tavalla ärsyttävän onnellisesti rakastunut.
kuka charlotta eve
9. Minulla on todella huono huumorintaju eikä mikään kertomani vitsi ole hauska, mutta jos eläydyn kunnolla niin onnistun naurattamaan yleisöäni. Huumori on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni, enkä varmaan olisi tässä, jos en olisi saanut nauraa niille hirveimmillekin jutuille. Varsinkin perheen kanssa tulee heitettyä niin kamalaa läppää, että jos joku tuntematon kuulisi, niin pitäisi minua varmasti ihan hulluna.
 charlotta eve facts
10. Olen syntynyt Oulussa, mutta sisimmässäni olen helsinkiläinen. Tätä ei moni tiedä ja se aiheuttaa hämmennystä ja huvitteneisuutta esimerkiksi baarin ovilla. On ihan kiva, että juuret ovat Oulusta, mutta en silti ikimaailmassa haluaisi muuttaa sinne takaisin. Oulun murre tulee silti automaattisesti aina oululaisten seurassa, joten ihan täysin en ole sitä osannut kitkeä pois.
 charlotta eve blog
Sellaista! Kertokaa te nyt jotain itsestänne. Onko muita ampiaispelkoisia? Nimitraumoja?
Share:

10 Comments

 1. Yiota
  2017-06-12

  It was really nice getting to know you, cute facts about you! I am not a morning person, I need my time and I cannot talk to people unless I have coffee and then I act like a normal person. And yes, you look so happy and so in love!! x

  Yiota
  pinkdaisyloves.blogspot.com

  Reply
  1. Charlotta Takkula
   2017-06-12

   Glad you liked it! x Coffee is a must-have in the mornings, yes.

   Reply
 2. Amy
  2017-06-12

  I loved reading this! I find it so interesting you’ve been a vegetarian for so long as your story is similar to mine. When I was around 12 I did the same thing, after a lifetime of hating eating meat. Everyone thought it was a phase but I’ll be 30 next year and still no meat haha.

  https://amyevans.co.uk – Amy

  Reply
  1. Charlotta Takkula
   2017-06-12

   Thanks! Nice, that’s a cool coincidence. 🙂 I think I will never eat meat again.

   Reply
 3. Eleni
  2017-06-12

  Loved reading this Charlotta! Great idea to tell us more about you. Well, I’m not a morning person for sure. I need tons of time to get up and no pressure,otherwise I get angry. I definitely need coffee and something to eat too! My biggest fear is darkness, I’ve never been in total darkness since I was a baby. I attempted being a vegetarian when I was 14 and lasted for two years… but a Greek can’t avoid the lamb for Easter is my excuse ;). Still, I don’t eat egg unless it’s well fried and in an omelette with potatoes and cheese. How weird is that?

  Reply
  1. Charlotta Takkula
   2017-06-13

   Thank you so much <3 Haha, thanks for sharing some fun facts about you! I think I'm a little scared of dark too.

   Reply
 4. Nina
  2017-06-13

  I enjoyed reading about you. You have a pretty name and it’s not difficult to pronounce it . Love this outfit on you, the jacket is gorgeous.

  Nina’s Style Blog

  Reply
  1. Charlotta Takkula
   2017-06-14

   Thank you! <3

   Reply
 5. Heather Rowland
  2017-06-14

  These ten facts about you are so sweet and interesting! I’m a morning person too and I’ve been vegetarian since I was 12, vegan since I was 15 – the questioning from people who don’t understand you can still go through puberty fine on a vegetarian/vegan diet is a nightmare!

  Really enjoying reading your blog, you’re writing is fab! 🙂

  Reply
  1. Charlotta Takkula
   2017-06-14

   Thank you! I’m glad you like my writing – especially since English isn’t my mother language. I was a vegan too for about a year or two. It wasn’t my thing after all and I’m happy just being a vegetarian. 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top