Paras ripsiväri pienille ripsille

Blogissani ei törmätä usein ripsiväriarvosteluihin. Se johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että ripseni ovat aika ujot ja todella luonnollisen näköiset. Tiedättehän, siis näkymättömät. Ne ovat lyhyet ja pienet, jokaisen naisen unelma. Joten tietenkin minun löytäessäni ripsivärin, joka tosiaan tekee jonkinlaista muutosta ripsiin ja on muutenkin erittäin hyvä (ja innovatiivinen!), se on jaettava teidän kanssa.

Mikä tekee itseeni vaikutuksen ripsiväreissä on kiva pakkaus, mutta myös itse ripsiharja. Ja tämän ripsivärin ripsiharja on jotakin, mihin en ole aikaisemmin törmännyt. IsaDoran Insane Volume Lash Styler ripsiväri kuuluu omiin top 3 ripsivärisuosikkeihin ja on hyvä myös tälläisille vaatimattomille ripsille.

Ripsiväri on saatu pr-näytteenä.

best mascara for short lashes

Ripset on siellä jossain..

IsaDora Insane Volume Lash Styler ripsiväri

Kun ensin avasin ripsivärin ja näin sen harjan, olin vähän hämilläni. Harjaosa on todella uniikki! Se on 1/3 aika klassinen muoviharja, mutta sitten siinä on osa, joka on vähän niin kuin kampa. Näettekö?

best mascara for small lashes

Ja arvatkaa mitä – juuri tuo outo kampaosa on ekspertti tuomaan tuuheutta ripsiin. Kammalla on helppo lisätä volyymi ja massa juurikin tyveen – jolloin ripsien päät jäävät kauniin ohuiksi ja erotelluiksi. Itse normaaliosa harjasta on sekin mieleinen. Tykkään juurikin kumisista harjoista, kuten tämä, mutta se on tietysti käyttäjästä kiinni. Tuntuu, että harja erottelee ripset kauniisti ja antaa volyymia, mutta ei tee niitä paakkuisiksi. Ripsiväri myös pysyy hyvin ripsissä varisematta.

 

Tässä ripsiväri in action. Olen jo käyttänyt yhden tuubin loppuun ja seuraava odottaakin jo korkkaamista – sen verran tyytyväinen tähän olen. Toki nykyisin ripsissä on pidennykset – toinen hyvä pidempiaikainen kikka pienille ripsille!

best mascara for short lashes

Zoomaa ripsiin. Tai siis, nehän näkyvät kilometrin päähän.

 

Voit ostaa ripsivärin esimerkiksi Kicksin nettikaupasta täältä (mainoslinkki).

 

Mikä on sinun suosikkiripsivärisi ja miksi? Minkälaisen lopputuloksen se lupaa?

Ja mitä mieltä olette tälläisestä ripsiväriarvostelusta, jossa mallin ripset eivät ihan ole sieltä parhaimmaista päästä? Pääseekö ripsiväri oikeuksiinsa? Lopputulos näyttää toki vaatimattomalta, mutta ehkä siellä ruudun takana on muitakin pieniripsisiä?

 

Share:
Pin Share

9 Comments

  1. Yiota
    2017-11-13

    I have been trying many mascaras (drugstore) for the last months and I love one from w7, I bought it probably for 4-5 euros and gives me length, volume and definition!! Love it!!

    Yiota
    pinkdaisyloves.blogspot.com

    Reply
  2. Nena Sofia
    2017-11-13

    Jännää, multa löytyy tää myös mutta ensikokeiluissa massa oli tosi “märkää”, sotki ripset helposti ja lässäytti taivutukset. Nyt oon antanut sen odotella avattuna, josko vähän kuivahtaisi ja toimisi sitten paremmin. Pitääkin tehdä heti pari testiä, että miltä vaikuttaa! 😀

    Tosin mulla onkin vähän eri tavalla hankalat ripset, nämä on meinaan pitkät ja jopa melko tuuheat, mutta ne kasvaa aika pahasti lomittain/ristiin. Eli klimppi-ripset saa tosi äkkiä aikaiseksi, jos ripsari on yhtään kosteampaa.

    Reply
  3. Meera
    2017-11-14

    This look interesting! My favourite at the moment is the benefit roller lash, mostly because it gives a more natural look and never gets clumsy

    LoneTeenTraveller | Travel Fashion Lifestyle

    Reply
    1. Charlotta Takkula
      2017-11-14

      I know my sister likes that one! One of my favorites is actually Benefit’s They’re Real. That kinda makes my lashes look like fake lashes. 🙂

      Reply
  4. Sarah
    2017-11-14

    My lashes are quite longg and curled so I don’t really have this problem. The mascara that gives my lashes the most length and volume is the essence maximum definition one 🙂

    Sarah | What Sarah Writes

    Reply
    1. Charlotta Takkula
      2017-11-15

      Oh, I’m jealous! Essence has some nice mascaras. 🙂

      Reply
  5. Gemma
    2017-11-14

    Thanks for the recommendation! Love your photos.

    Gemma x
    http://www.jacquardflower.uk

    Reply
    1. Charlotta Takkula
      2017-11-15

      Thanks!

      Reply
  6. E.
    2017-11-19

    This mascara look amazing, love their results! I have some products from Isadora and I love them.
    Kisses,
    E.
    http://www.withcapitale.com
    https://www.instagram.com/withcapitale/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top