Charlotta Even suosituimmat postaukset vuonna 2018

red rose

the first snow

Taas on yksi blogivuosi mennyt. Kuluneen vuoden aikana blogissani vieraili 153 754 uniikkia ihmistä (plus mitä tästä kuukaudesta on vielä jäljellä). Sivukatselut kipusivat 249 233. Ja kyllä, noiden numeroiden tarkistaminen oli ihan hullua. En ikinä olisi mukavasti noin ison ihmismäärän edessä. Onneksi bloggaaminen antaa minulle vapauden olla esillä omilla ehdoillani. En ole ikinä tykännyt olla huomion keskipisteenä, mutta sydäntä lämmittää se, että niin moni ihminen on kiinnostunut lukemaan, mitä minulla on sanottavaa. Oli sitten kyse elämästä, meikeistä, mistä vaan. Joten iso kiitos jokaiselle!

Ajattelin, että olisi hauska listata myös teille nähtäväksi, mitkä postaukset olivat tämän vuoden luetuimpia. Eli toisin sanoen – mitkä olivat suosituimmat postaukseni vuonna 2018? Valitsin 20 postausta tähän, sillä sivupalkissa onkin jatkuvasti näkyvillä top kymmenen.

wet look hairstyle sleek

CHARLOTTA EVEN SUOSITUIMMAT POSTAUKSET 2018

hooded and deep set eyes eyeshadow

naturally curly wavy hair blog
Tässä yksi erityisen hyvä tukkapäivä. Kyseessä siis omat luonnonkiharat!

fall outfit fake leather pants

lifestyle

Ja siinäpä oli kaksikymmentä suosituinta postausta! Olen jo aika innoissani ensi vuodesta ja kaikista tulevista postausaiheista, vaikka ei kyllä suurimmaksi osaksi ole hajuakaan mitä ne tulevat olemaan. Bloggaaminen on ihan parasta.

 

Millaisia postauksia sinä luet mieluiten?

Share:

Leave a Reply