Voisinko ottaa pienen hetken?

charlotta eve lifestyle beauty blog

charlottaeveblogbeautylifestyle

beauty lifestyle blog

beauty lifestyle blog

Voisinko ottaa pienen hetken ja kertoa teille, mitä elämääni tällä hetkellä kuuluu? Koska aivot tuntuu tällä hetkellä perunamuussilta, mutta haluan silti kirjoittaa teille jotain (ja ottaa päikkärit).

En tykkää valittaa tai kirjoittaa negatiivisista asioista, etenkin jos tuntuu, etten ole noiden vaikeuksien yli, mutta tänään teen poikkeuksen. Ja oikeastaan, sehän on vain elämää ja siksi ei niin vakavaakaan.

Pitkä tarina lyhyesti: tämä syksy ei ole ollut mikään parhain itselleni. Minulla on ollut vähän terveysongelmia ja olen ollut paljon kipeänä. Tuntuu, että olen hyvä henkisen puolen kanssa – on helppo olla iloinen ja tuottelias, kun keho on edes ok-kunnossa. Mutta kun kroppa pakottaa sänkyyn, on vaikeaa pysyä positiivisena. Olen myös huomannut olevani aikamoinen työmyyrä – ja inhoan sitä, etten ole voinut tehdä töitä niin paljon, kuin haluaisin.

Onneksi nyt on suosikkiaikani vuodesta – se aika, kun olen täynnä lapsenomaista iloa ja jännitystä. Olen jo laittanut pienen joulukuusen esille, parvekkeella on valot ja ikkunalla kököttää tähti. Ehkä nyt jos koskaan on hyvä aika ottaa rennosti, nauttia kylmien pakkasöiden tuomasta rauhasta ja olla kiitollinen siitä, mitä jo on.

Toivottavasti teillä on kaikki hyvin,
x Charlotta

beauty lifestyle blog

beauty lifestyle blog

Kuvat: Jasmin (ja takki on hänen)

 

Share:

2 Replies to “Voisinko ottaa pienen hetken?”

  1. Take your time. Sometimes our body tells us to slow down so we take a much needed rest.

    Anne|Linda, Libra, Loca

Leave a Reply