Yksi suosikkiblogeistani: Juille’s

 

Blogin kirjoittamisen lisäksi luen paljon muita blogeja. Arvaamattakin on varmaan selvää, että suurin osa niistä on kauneusblogeja. Pidän silti blogeista, jossa lukija pääsee pintaa syvemmälle. Etenkin kauneusblogeissa pinnallisuus on aika iso osa blogia, joten on ihanaa, jos kirjoittaja onnistuu silti antamaan itsestään vielä jotain ekstraa sen päälle.

 Yksi tälläisistä blogeista on Juille’s.  Blogin parasta antia ovat kauniit tuotekuvat, kiinnostava tapa kirjoittaa ja tietty rentous. Juille kirjoittaa oikeasta elämästä, lapsistaan ja kiireessä meikkaamisesta. Blogiin on helppo samaistua.

Suosittelen lämpimästi!

 

Mitä blogeja te luette? Olis ihana kuulla ja löytää uusia suosikkeja!

 

Kuva – Juille’s

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top