How to – Contouring for square-shaped face!

 

Uusi video! Tällä videolla näytän, miten teen varjostukset ja korostukset kasvoilleni ja myöskin miten ne kannattaa tehdä neliönmuotoisille kasvoille. Käytössä on Make Up For Everin Pro Sculpting Palette sävyssä 30, joka on huipputuote. Mahtava pigmentti, mutta koostumus on silti helposti levittyvä. Korostuksissa käytin NARSin Radiant Creamy Concealeria sävyssä Vanilla, koska paletissa ei ollut tarpeeksi vaaleaa sävyä minulle. Meikkivoide- ja peiteainesiveltimet ovat Ecotoolsilta, mutta voidemaisten tuotteiden kanssa voi myös käyttää ihan vaan sormia.

Kiteytettynä videon sisältö: neliönmuotoisia kasvoja varjostaessa ideana on pehmentää kovia linjoja ja tuoda pehmeyttä ja pyöreyttä kasvoille varjostuksilla. Teen itse varjostukset poskipään alle, leuan sivuille sekä ohimoille. Poskipäitä varjostaessa kannattaa muistaa, ettei vedä varjostusta liian alas tai liian pitkälle – silloin se vain korostaa neliön muotoa. Otsaa varjostaessa kannattaa katsoa vähän oman otsan kokoa – jos on pitkä otsa voi varjostusta tehdä myös otsan ylälinjaan. Itse teen sen vain sivuille saadakseni pituutta kasvoilleni. Leukalinjaa en silti aina edes varjosta, koska oon todennut sen vähän turhaksi.  Neliönmalliset kasvot kun ovat vahvat eikä leuka katoa mihinkään varjostamalla.  Valoa tuodaan neliönmallisille kasvoille kasvojen keskiosaan, eli otsaan, silmien alle, nenänvarteen, leuan keskelle sekä amorinkaarelle. Kaikista tärkeimpänä itse pidän silti poskipunaa. Neliönmallisille kasvoille poskipuna sopii aika lailla keskelle poskia. Tämä tuo huomiota jälleen kasvojen keskiosaan ja mielestäni tuo ihanasti naisellisuutta ja pehmeyttä kasvoihin.

P4190010

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top