Painted by April

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okay so I opened a blue mascara and got a little excited. It’s okay to play with makeup every once in a while. Right? I feel like I gotta clown around sometimes to keep my makeup game interesting. The foundation is a new product from Zuii Organic and I got to test it out first in Finland – quite exciting! I will be writing a review later, but so far it seems amazing! My skin looks silky and gorgeous.

~

Avasin sinisen maskaran ja innostuin vähän. Kevättä rinnassa! Aika harvoin tulee pelleiltyä meikkien kanssa, mutta joskus tilanne melkein vaatii sen, ettei meikkaamisesta tule tylsää.  Meikkipohja on muuten toteutettu Zuii Organicin uudella tuotteella, jonka sain testiin ensimmäisenä Suomessa. Niin siistiä! Kirjoitan myöhemmin tuotteesta arvostelua, mutta toistaiseksi vaikuttaa ihanalta. Mun iho näyttää silkkisen upealta tällä.

PRODUCTS

Zuii Organic Ultra Foundation in Alabaster*
Sleek Makeup Blush by 3 in Lace
KikoMilano Super Colour Mascara in 07
Zuii Organic Eyebrow Definer in Taupe
Zuii Organic Sheer Lipstick in Buttercup*

*Gifted

Share:

Leave a Reply