Bra-vo!

I feel like nowadays it’s a trend to not wear a bra. Some think it will strengthen the boob muscles and help to boost them. I think that’s nonsense. Gravity will make sure your boobs will eventually loosen up anyways. A good bra gives you support and a beautiful figure while covering and protecting your ladies from the cold. Also I wouldn’t like to show my nipples to the world through all my shirts, even if it’s considered sexy! I value a good bra and my favourite brand is Missya at the moment.  Do you wear a bra? What do you think?

Share:

5 Comments

 1. Jättitissi
  2016-04-06

  Melkosta tekstiä taas. Aloitit ensin syyllistämällä kaikki liivittömyydestä nauttivat, paasaat monta kappaletta siitä kuinka liivit on aina oltava ja lopussa puhut itsesi pussiin sanomalla, että oikeastaan kotona hengaatkin ilman rintsikoita. Kannattaa välillä lukasta tekstit uudelleen ennen julkaisua niin ei tulis tällaisia virheitä.

  Toisekseen, sun kuppikoko on ehkä maksimissaan B, joten sulla ei ole henkilökohtaista kokemusta siitä, miltä isorintasesta tuntuu esim pitkän työpäivän jälkeen. Isot rinnat painaa, rintsikat puristaa ja kaihertaa vaikka ne olis kuinka sopivat (koska isot tissit on vaan painavat) ja on suorastaan rentouttavaa päästä heittämään rintsikat nurkkaan. Mitä menetettävää meillä olis? Ne tissit roikkuu kuitenkin aina alaspäin, jos nyt ei ole sunkaltaiset pikkutissit. Ei se rintsikoiden pito niistä tee yhtään sen kiinteämpiä.

  Reply
  1. adelaidejosephina
   2016-04-06

   Olipa epäasiallinen kommentti. Se, että sinulla on mahdollisesti suuremmat rinnat kuin kirjoittalla, ei tarkoita sitä ettei hänellä olisi tietämystä aiheesta etenkin kun hän itse otti esimerkiksi siskojensa ja muiden perheenjäsenensä kokemukset.

   Kirjoittaja halusi ottaa kantaa aiheeseen josta hänellä oli selkeästikin mielipide. Tietääkseni blogimaailmassa tarkoitus on kirjoittaa rehellisesti omia näkemyksiään ja avata niitä lukijoille. Minusta on epäasiallista myös se kuiinka rupesit spekuloimaan Charlotan kuppikokoa. Se ettei ole Ö-koon tissit, ei meinaa sitä etteikö voisi olla ongelmia rintojen kanssa.

   Toiseksi, kun otit itse kantaa siihen miten kannattaa lukaista tekstejä ennen kuin julkaisee, niin mielestäni sinunkin kannattaisi lukaista kommenttiasi ennen julkaisua.

   P.S. Suosittelen käymään kunnollisessa rintaliivikaupassa, jos kerran rintsikat puristaa. Vaikka olisi kuinka jättitissit, niin mukaviakin löytyy, kuhan on valmis satsaamaan.

   Reply
  2. charlottaeve
   2016-04-07

   Taas? Tää taitaa olla mun ensimmäinen mielipidepostaus, joten aika mielenkiintoinen näkökulma.

   Syyllistäminen ei ollut tarkoitus, vaan ihan vaan tuoda oma mielipiteeni ilmi. Lopussa mainitsen, että ymmärrän kuitenkin muitakin mielipiteitä, enkä nimenomaan täysin syyllistä liivittömyyttä, vaan harrastan sitä itsekin välillä kotona. Asiat ei ole mustavalkoisia, joten ei munkaan mielipide ole mustavalkoinen.

   Mitä tulee tekstin läpilukemiseen: oon kirjoittanut aika kauan blogia ja jokainen teksti kyllä luetaan läpi moneen otteeseen. Luitkohan itse ihan niin tarkkaan tekstiä kuin ajattelit? Tai omaa kommenttiasi?

   Mun kuppikoko ei sinänsä liity aiheeseen, mutta pukeutumisella on suuri vaikutus siihen mitä näkyy ulospäin. Itse en pukeutumisellani niitä korosta. Hauska video muuten vähän aiheeseen liittyen: https://www.youtube.com/watch?v=Ag4C0MFRnmE 😀
   Sen verran blogissakin kuitenkin avasin, että itse käytän yleensä liivejä ja ymmärrän niiden tarpeen. Jos luit tekstin, niin huomasit, että siskoni on käynyt rintojenpienennysleikkauksessa. Oon aika läheltä kuule katsellut selkäkipuja ja nimenomaan noita ongelmia rintsikoiden kanssa. Adelaide sanoi aika hyvin alemmassa kommentissa, että kannattaa käydä liivikaupassa kokeilemassa liivejä, mukaviakin löytyy. Tätäkin oon todistanut vieressä moneen otteeseen.

   Tsemppiä jättitisseihin ja liivittömyyteen, sekin on oma valinta ja mielipide, joten ei kannata turhaan provosoitua tälläisestä tekstistä. 🙂

   Reply
 2. adelaidejosephina
  2016-04-06

  Olipa epäasiallinen kommentti. Se, että sinulla on mahdollisesti suuremmat rinnat kuin kirjoittalla, ei tarkoita sitä ettei hänellä olisi tietämystä aiheesta etenkin kun hän itse otti esimerkiksi siskojensa ja muiden perheenjäsenensä kokemukset.

  Kirjoittaja halusi ottaa kantaa aiheeseen josta hänellä oli selkeästikin mielipide. Tietääkseni blogimaailmassa tarkoitus on kirjoittaa rehellisesti omia näkemyksiään ja avata niitä lukijoille. Minusta on epäasiallista myös se kuiinka rupesit spekuloimaan Charlotan kuppikokoa. Se ettei ole Ö-koon tissit, ei meinaa sitä etteikö voisi olla ongelmia rintojen kanssa.

  Toiseksi, kun otit itse kantaa siihen miten kannattaa lukaista tekstejä ennen kuin julkaisee, niin mielestäni sinunkin kannattaisi lukaista kommenttiasi ennen julkaisua.

  P.S. Suosittelen käymään kunnollisessa rintaliivikaupassa, jos kerran rintsikat puristaa. Vaikka olisi kuinka jättitissit, niin mukaviakin löytyy, kuhan on valmis satsaamaan.

  Reply
 3. charlottaeve
  2016-04-07

  Taas? Tää taitaa olla mun ensimmäinen mielipidepostaus, joten aika mielenkiintoinen näkökulma.

  Syyllistäminen ei ollut tarkoitus, vaan ihan vaan tuoda oma mielipiteeni ilmi. Lopussa mainitsen, että ymmärrän kuitenkin muitakin mielipiteitä, enkä nimenomaan täysin syyllistä liivittömyyttä, vaan harrastan sitä itsekin välillä kotona. Asiat ei ole mustavalkoisia, joten ei munkaan mielipide ole mustavalkoinen.

  Mitä tulee tekstin läpilukemiseen: oon kirjoittanut aika kauan blogia ja jokainen teksti kyllä luetaan läpi moneen otteeseen. Luitkohan itse ihan niin tarkkaan tekstiä kuin ajattelit? Tai omaa kommenttiasi?

  Mun kuppikoko ei sinänsä liity aiheeseen, mutta pukeutumisella on suuri vaikutus siihen mitä näkyy ulospäin. Itse en pukeutumisellani niitä korosta. Hauska video muuten vähän aiheeseen liittyen: https://www.youtube.com/watch?v=Ag4C0MFRnmE 😀
  Sen verran blogissakin kuitenkin avasin, että itse käytän yleensä liivejä ja ymmärrän niiden tarpeen. Jos luit tekstin, niin huomasit, että siskoni on käynyt rintojenpienennysleikkauksessa. Oon aika läheltä kuule katsellut selkäkipuja ja nimenomaan noita ongelmia rintsikoiden kanssa. Adelaide sanoi aika hyvin alemmassa kommentissa, että kannattaa käydä liivikaupassa kokeilemassa liivejä, mukaviakin löytyy. Tätäkin oon todistanut vieressä moneen otteeseen.

  Tsemppiä jättitisseihin ja liivittömyyteen, sekin on oma valinta ja mielipide, joten ei kannata turhaan provosoitua tälläisestä tekstistä. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top