Toivo ja Kivi

 

Mä oon ollut vähän huono käyttämään koruja, jonka takia oon alkanut panostaa niihin eri tavalla viime vuosina. Oon usein toivonut niitä lahjaksi ja nyt mulla onkin ihan kiva oma pieni kokoelma. Mulle kaunis koru tarkoittaa laadukasta (kallista tai ei ainakaan edullista), kaunista ja simppeliä. Mun mielestä korut kaunistavat ja piristävät niin asua kuin meikkiäkin. Yleisin käyttämäni koru on korvakorut, mutta yhä useammin valitsen myös kaulaan jonkun korun.

Sain valita NSB:n  ihanalta yhteistyökumppanilta Hopea-Purolta korut ja ne olivat vielä kauniimmat, kuin olisin osannut kuvitella! Valitsin hopean väriset korut, sillä koen hopeiset korut enemmän omakseni ja niitä tulee eniten siis käytettyä. Pidän klassisesta, mutta kuitenkin näyttävästä tyylistä, joten päädyin tähän Toivo-kaulakoruun ja yksinkertaisiin timanttikorvakoruihin.

Toivo-koru on yksinkertainen ketju, jossa on hauska lukkosysteemi edessä. Koru on todella arvokkaan näköinen ja ihanan hohtava. Koska se ei ole kuitenkaan täyshopeaa, se on hieman edullisempi. Hopeoiduilla koruilla saatkin kauniita koruja hieman edullisimmin varastoosi. Hopeoitu koru pysyy myös pidempään kauniina, kun sitä jaksaa huoltaa. Hopea-Puron omilla nettisivuilla löytyykin hyvät ohjeet korun huoltoon. Pikaisena ohjeena kannattaa kuitenkin muistaa, että korun kanssa ei kannata mennä suihkuun, hikoilla tai suihkuttaa hajuvettä koruun. Korujen tummumista voi hidastaa säilyttämällä niitä ilmatiiviissä muovipussissa tai korut voi suojata korulakalla tai jopa värittömällä kynsilakalla

Kivi-korvakoruja löytyy tälläistä yksinkertaista mallia sekä pyöreänä että neliönä, eri kokoja. Ne ovat terästä, joten ne eivät tummu käytössä eivätkä allergisoi. Nämäkin kuitenkin kimaltavat kauniisti ja näyttävät arvokkailta.

Korut tulivat kätevästi kotiin postiluukusta ja niiden mukana tuli tuollaiset suloiset pussit.

Kannattaa vilkaista Hopea-Puron valikoima, jos haluat kaunista, suomalaista laatua. Nämä ovat todella kauniimpia ja kestävämpiä kuin jotkin halpisketjujen korut, mutta edullisemmat kuin vaikkapa Swarovski, mikä on oma lemppari myös.

Share:

Leave a Reply