Girl About Town

MAC on tunnettu ja laadukas sarja. Sitä käyttävät niin maskeeraajat kuin tavalliset naiset arkimeikissään. Erityisesti sarjan huulipunia kehutaan.

Mulle brändi on alkanut tulla tutuksi vasta viime vuoden aikana. Oma ensimmäinen MAC-tuotteeni oli hohdepuuteri sävyssä Soft&Gentle, mikä sekin taitaa olla jonkinlainen kulttituote. Ja on se kyllä itsellänikin jokapäiväisessä käytössä. Toinen tuote – juurikin huulipuna – tuli joulupukin kontissa.

Sain ihanalta siskoltani räväkän, viileän pinkin punan sävyssä Girl About Town. Ensimmäinen havainto huulipunasta: tuoksuu vaniljalle! Niin kuin kaikki MACin huulipunat. Mä rakastan vaniljaa, joten peli oli pelattu jo tässä vaiheessa (macin pussiin).

Puna levittyy pehmeästi ja tuntuu hyvältä huulilla. Tämä myös pysyy aivan jäätävän hyvin. Itse joudun käyttämään meikinpoistoainetta poistaakseni illalla punan (mies kyllä huomaa, jos on yhtään jäänyt pinkkiä huulille), mikä on siis hyvä juttu.

Tämä puna on  koostumukseltaan Amplified, eli hieman kiiltävä, peittävä ja tässä on eri sävyvivahteita. MACilla on erilaisia punavaihtoehtoja, mistä oon yhä hieman hämilläni, mutta joka makuun siis löytyy jotain: mattaa, kiiltävää, läpikuultavaa tai peittävää.

Kaiken kaikkiaan huulipuna on varsin onnistunut joululahja, kiitos sisko! Nyt ymmärrän vähän paremmin MAC-hordaajia.

Reiluuden nimissä pakko mainita vielä huulipunan ulkonäöstä.. se kunnäyttää ihan tampoonilta voisi olla kauniimpikin.

Share:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top