White Tea

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämän lookin rakensin täysin uuden huulikiiltoni ympärille. Sain testattavaksi Jane Iredalen uuden huulikiillon sävyssä White Tea ja vaikken yleensä huulikiilloista välitäkään – tämä kiinnitti huomioni.

Huulikiillon sävy on ihana lämmin nude ja pigmentti huulikiillossa on tosiaankin aikamoinen! Mielestäni tämä käy kiiltävästä huulipunasta. Kultainen, rusehtava nude sävy on huomattava huulilla.

Tämä (ja muutkin Jane Iredalen huulikiillot kokemukseni mukaan) on melko paksua ja tahmeaa koostumukseltaan, mistä toiset tykkäävät ja toiset eivät. Toisaalta tuo paksumpi koostumus takaa paremman pigmentin ja hyvän pysyvyyden. Hoitavia ominaisuuksia kiilto saa avokado- ja moringansiemenöljystä ja mikä parasta – tuotteessa ei ole käytetty raakaöljyjä.

Arvostelen yleensä aina myös tuotteen ulkonäköä. Tästä menee kyllä pisteet brändille: pakkaukset ovat kauniita, ylellisen näköisiä kultaisine yksityiskohtineen. Tältä kosmetiikan pitäisikin näyttää!Täällä arvostelin brändin poskipunaa, mikä sekin on kauniissa kultaisessa hylsyssä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRODUCTS

Zuii CC-Cream in Mint (Primer)
Rimmel Lasting Finish Nude 25Hr in Ivory & Light Ivory*
Rimmel Transclusent Powder
LA Pro Concealer in Pure Beige (For that extra contour!)
Benefit Hoola Bronzer
Jane Iredale Blush in Mystique*

NYX Tame&Frame Brow Gel in Blonde
Vice4 Palette
Eylure Lashes in 107

Jane Iredale PureGloss in White Tea*

Share:

Leave a Reply