Oikeasti tehokkaat luomuhuulirasvat

Monet liikaa hehkutetut kauneustärpit menee itseltä sivu suun juurikin sen liian hehkutuksen vuoksi. Babylipsit tulivat korvista ulos heti alusta lähtien. En vieläkään ymmärrä niitä. Siis onhan sävyttäviä huulirasvoja ollut markkinoilla vaikka kuinka kauan. Värikkäät mauttomat pakkaukset vielä kruunasivat koko hypetyksen itselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sen jälkeen aika monessa blogissa on näkynyt Hurraw!-postauksia. Myönnän, jälleen moni juttu jäi lukematta ylitarjonnan vuoksi.

Jotkut jutut täytyy vaan ‘löytää’ itse, että niistä jaksaa kiinnostua. Nämä Hurraw-huulirasvat ovat nyt yksi niistä. Nämä ovat nimittäin oikeasti hyviä. Ja toimivia.

Itsellä oli aika paha huulirasvakoukku, joka eskaloitui näihin pakkasiin. Piti saada jotain parempaa, luonnollisempaa ja turvallisempaa huulirasvaa käyttöön.

Hurrawn yökäyttöön suositeltava moon balm on ihan paras tähän. Näistä kolmesta se on ehdottomasti täyteläisin ja hoitavin. Tuoksu on sopivan mieto, mutta ihana ja syntyy vaniljasta ja kamomillasta. Hoitavuutta antavat luomu- ja kylmäpuristetut öljyt sekä kandelillavaha.

Tuoksuttoman Hurrawn otin lähinnä miestä ajatellen, ja hän onkin tainnut käyttää sitä aamuisin. Toimiva, miellyttävä huulirasva tämäkin.

Miehen kommentti huulirasvoihin (tuoksuttomaan ja moon balmiin): “En mä tiiä. Ne on huulirasvoja. Ihan hyviä. En huomannu mitään erityistä. Ei ainakaan jää tahmaseks.”

Oma lemppari näistä on tuoksultaaan kookos, ja meinasinkin pistellä poskeeni sen ensi kertaa kokeillessani sitä. Aivan ihana, herkullisen huumaava tuoksu. Tämä, kuten muutkin hurrawn rasvat levittyy miellyttävästi ja pehmeästi huulille. Tämän kosteustehot häviävät kuitenkin moon balmille, mutta toimii päivisin ihan kivasti. Veikkaan, että pakkasten laannuttua pääsen käyttämään tätä vielä enemmän.

Itselle nämä toimivat, ja pääsevät jatkossakin aktiivikäyttöön. Ihanaa, kun valikoimakin on sellainen, että ei varmasti pääse kyllästymään! Näiden loputtua ostoslistalle pääsevätkin varmaan vanilja ja sävyttävä kirsikka.

Itse tilasin huulirasvat suoraan täältä, ja ne putosivat postiluukusta suoraan kotiin. Näitä myyvät myös monet kaupat, kuten Ruohonjuuri.

Kappalehinta on 5,50€, mikä on toimivasta luomutuotteesta aika kelpo hinta.

 

P.S. Kiitos myös kommenttiboksissa näitä suositelleille.

Share:

Leave a Reply