Princess Jasmin

 

p1010050p1010055

Yks keskustelunaihe, tai oikeastaan ihmettelynaihe, joka ei koskaan vanhene liittyy mun siskoon Jassuun. Miks Jassu on aina viis astetta tummempi kuin minä? Miks se näyttää intian prinsessalta? Mä oon lakana, Jassu on kauniisti ruskistunut papu.

Yks tähän liittyvä yleinen läppä on myös mun ostamat meikkivoiteet Jassulle. Ne on aina liian tummia. Aina. Ja sit taas toiselle siskolle ostamat meikkivoiteet on liian vaaleita.. Sister knows the best, vai miten se meni. On se vaan jännä, kun jokaisen ihonväri on vähän erilainen.

Anyway,

Jassun väritys ja silmät huutaa väriä (siis ihan selvästi?), joten kävin vähän hulluks Vice-paletin kans.. Lopputulos kuroutui yhteen kuitenkin mustalla luomivärillä ja rajauksella. Oikeesti, luomille voi heittää aika paljon värejä, mut jos siellä ei oo mustaa se voi näyttää vähän sekaiselta. Musta tasapainottaa.

Oi, noi sävyt ja nainen tuo mieleen Disneyn Jasminen!

PRODUCTS

Benefit Porefessional Primer
MaxFactor All Day Flawless 3 in 1 Foundation (Jassun oma)
Maxfactor Contour kit (Jassun oma)
Zuii Raspberry Shimmering Powder
UD Vice4
Zuii Eyebrow Definer in Taupe*
Rimmel Provocalips in 310 Little Minx*

Share:

Leave a Reply